Tüm Duyurular

Keyex'te İşlem Yapmak Kazandırır!

promosyon

Kripto dünyasına adım atarken doğru platformu seçmek çok önemli. Doğru yatırımın anahtarı sloganıyla yola çıkan Keyex’in yeni kampanyası ile işlem yaparken ödül kazanacaksın. Keyex'in sizlere özel olarak hazırladığı yepyeni kampanya ile hesap açmanın, kripto işlemleri gerçekleştirmenin ve kazanmanın tadını çıkar.
Toplam 30.000 TL ödül dağıtılacak Mayıs ayı kampanyamızı kaçırma! Ödül havuzundan faydalanmak için hemen hesap aç, hesabını doğrulat ve işlemlerini Keyex güvencesi ile yapmanın keyfini çıkar.

Kampanya adımları

  • Hesap Aç ve Onaylat: Kampanyamıza katılmak için ilk adımını at! Hesap aç ve onaylat, eğer hali hazırda onaylı bir hesabın varsa ikinci adıma geçebilirsin.
  • Tek seferde minimum net 300 TL ya da 10 Tether yatır: İki farklı işlem çiftinde toplam minimum 300 TL ya da 10 Tether'lik işlem yap. Anında 150 TL kazan.
  • Bizi Instagram'dan Takip Et: Sosyal medya hesabımızı takip ederek kampanya adımlarını tamamla! Güncel haberler, özel içerikler ve sürpriz hediyelerle dolu Instagram hesabımızı keşfet.

Başarılı Örnek: Keyex hesabına net 300 TRY yatırdın. 300 TRY karşılığında X miktar BTC aldın. X miktar BTC’yi Y miktar USDT’ye çevirdin. (300 TRY tutarında en az iki farklı sembolde işlem yapıldı.)

Başarısız Örnek: Keyex hesabına net 300 TRY yatırdın. 300 TRY karşılığında X miktar TRX aldın. X miktar TRX’i tekrar TRY’ye çevirdin. (300 TRY tutarında işlem yapıldı. Ancak tek sembolde işlem yapıldığı için kampanya koşulları sağlanamadı.)

Koşullar:

  • Kullanıcıların, Android ya da iOS Keyex mobil uygulaması üzerinden ya da internet sitemizden hesap açıp, hesaplarını onaylatmaları gerekmektedir. Kampanyamızın yanında referans programına da dahil olmak isteyen kullanıcılarımız birden fazla kullanıcıya referans olabilir.
  • Kampanyaya katılan kişinin referanslarının işlemlerinden komisyon geliri elde edebilmesi için kendi Referans Kodunu arkadaşlarıyla paylaşması ve arkadaşlarının hesap açarken bu Referans Kodunu ilgili alana girmesi zorunludur. Aksi halde hesap açan ve/veya hesap açtıran tarafa herhangi bir komisyon ödemesi yapılmaz. Halihazırda açılmış olan hesaplara geriye dönük Refarans Kodu eklenemez veya bu hesaplardan hak talep edilemez.
  • Kampanya ile toplamda 30.000 TL dağıtılacaktır. Bu sınıra ulaştıktan sonra kampanya sonlandırılacaktır.
  • Kampanyadan sadece gerçek kişi olan Keyex kullanıcıları faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  • Kampanya ödülü kazanabilmek için hesaba sırasıyla önce minimum net 300 TL veya 10 USDT yatırılmalı, sonra 2 farklı işlem çiftinde toplam minimum 300 TL ya da 10 Tether'lik işlem yapılmalı. Önce işlem sonra yatırma işlemi yapanlar kampanya şartlarını sağlamış sayılmazlar.
  • Katılımcıların hesap açarken girmiş oldukları bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Keyex ve Digifactor’ü sorumlu tutamaz.
  • Kampanyadan faydalanan kullanıcıların kampanyadan faydalandıkları tarihten itibaren 2 hafta içinde hesaplarını kapatma talebinde bulunmaları halinde kampanya bedelinin iadesi talep edilir ve iade işlemi sağlanmadan hesap kapatma işlemi gerçekleştirilmez.
  • Kampanyadan faydalanan kullanıcılar, kampanya kapsamındaki haklarını başka bir gerçek ya da tüzel kişiye devredemez, satamaz ya da bağışlayamaz.
  • Kampanya, Keyex tarafından yapılan ya da yapılacak başka kampanya veya promosyonlar ile birleştirilemez.
  • Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Keyex’in tüm kayıtları esas alınacaktır.
  • Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran Keyex tarafından yapılacaktır. Keyex, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  • Kampanyaya DIGIFACTOR Teknoloji Anonim Şirketi ve iş ortaklarının çalışanları ve 1. derece yakınları katılamaz, belirtilen kişiler kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez.
  • Keyex, kampanyaya katılımda kötü niyetli ya da hileli teşebbüslerde bulunulduğunu tespit ettiği anda bu girişimlerde bulunan üyeleri kampanya kapsamından tek taraflı olarak çıkarma ve hediyeyi iptal ile iade talebi haklarına sahiptir. Bu tarz teşebbüslerde bulunan kullanıcıların hesaplarının tamamen kapatılması ya da askıya alınması Keyex’in tek taraflı olarak yetkisindedir.
  • Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların herhangi bir sebeple yaşayacakları teknik aksaklıklardan Keyex mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılacaktır.